greencardio

Medic de familie

img art

Medicii de familie sunt cei care au (poate) cea mai stransa legatura cu pacientii datorita consultatiilor ce se desfasoara periodic si fata-n fata. Aceasta situatie duce la o relatie mult mai deschisa medic-pacient fata de reticenta relatiei cu medicul specialist. Pacientul se simte mai confortabil atunci cand se afla in vizita la medicul de familie iar GreenCardio© este un mijloc de a oferi sprijinul medicilor specialisti adaugand astfel un plus de calitate medicinei de familie.

Medicul de familie joaca un rol foarte important in fluxul aplicatiei deoarece acesta va prelua rezultatele investigatiilor in format electronic si le va transmite catre centrul de monitorizare. De asemenea, este legatura intre pacientii care au un acces redus la servicii de specialitate si personalul medical specializat.

GreenCardio© este un instrument benefic pentru medicii de familie care isi desfasoara activitatea in comunitati izolate si in regiunile indepartate, dar nu numai. GreenCardio© este o platforma de comunicare intre un medicul de familie

si medicul cardiolog disponibil la o locatie la distanta, ajutand la imbunatatirea legaturilor dintre cabinetele medicilor de familie si cele din spitalele de specialitate. GreenCardio© este, de asemenea, un mijloc de formarea de noi legaturi profesionale.

Orice medic de familie poate anunta cazurile atipice prin transferul rezultatului ECG in baza de date, in vederea studiilor clinice. Mai precis, GreenCardio© face posibila contactarea specialistilor cardiologi fara deplasarea pacientului ci doar prin transferul rezultatului investigatiei ECG si a altor informatii cum ar fi: varsta, greutate, diabet, fumator, tensiune arteriala, puls, etc. Schimbul de informatii tine cont de aspectele confidentialitatii si securitatii datelor pacientilor.

GreenCardio© favorizeaza medicului de familie accesul la o baza de date disponibile in timp real unde poate fi consultat istoricul recomandarilor si parerile medicilor de specialitate asupra cazurilor raportate, favorizand pregatirea profesionala continua prin oferirea unei modalitati de contact direct cu medicul de specialitate. Cresterea disponibilitatii asupra interpretarilor ECG-urilor venite din partea medicilor de specialitate duce si la o crestere a calitatii deciziilor medicale.

10 avantaje pentru medicul de familie:
   - diversificarea serviciilor oferite
   - venituri noi
   - imbunatatirea comunicarii cu medicul de specialitate
   - sprijin in luarea celor mai bune decizii privind actul medical
   - usureaza munca zilnica, diagnosticarea si tratamentul fiind oferit de medicul specialist
   - il ajuta in descoperirea de noi cazuri si tratarea acestora
   - servicii premium pentru pacientii cronici
   - imbunatatirea imaginii in ochii pacientilor
   - cresterea numarului de pacienti care vin la medicul de familie.
   - tehnologii de ultima generatie pentru o diagnoza mult mai precisa.

img art